Over Ons

ONZE BLIK
OP BEAUTY

Voor ons is het belangrijk dat we onze klanten waar voor hun geld geven. Wij werken uitsluitend met professionals, omdat wij geloven dat jouw schoonheid en het voldaan gevoel dat je daarna krijgt serieus genomen moet worden. Bij ons staan hygiene, kennis en klantvriendelijkheid dus hoog aan top. 

Divine: Stralend, Verzorgd en Mooi

Divine is synoniem voor Very Good of Excellent. Wij hebben ons gecommitteerd aan hoge standaarden en hebben een team van specialisten in beauty en wellness en maken gebruik van de beste producten voor het voldoen aan uw wensen.

Bij ons voelt elke klant zich de belangrijkste persoon op de wereld. En dat mag, want voor ons ben jij dat absoluut. Onze services zijn afgestemd op de behoeften van de klant, want wij adviseren jou om er voor elke gelegenheid stralend, verzorgd en mooi uit te zien.

Samenwerkingpartners

Omdat wij onze klanten graag kwaliteit bieden zijn we samenwerkingen aangegaan met de beste beauty products producenten. 

Wat onze klanten zeggen

De klant is bij ons koning… of koningin en wij stellen het op prijs dat zij hun leuke ervaringen in onze Beauty Salon met ons delen. 

Super blij met deze Beauty Salon. Werd snel en goed geholpen. Aanrader!
Gina Janssen
Kapster

Join Hundreds of BEAUTY People

Abonneer vandaag nog op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze leuke acties.

Scroll to Top

Openingsactie

www.divinebeautysalon.nl

Meld je nu aan en ontvang een waardebon t.w.v. 5 euro

  • Van beauty behandelingen tot massages.
  • Reserveer binnenkort online je plek.
  • Kom langs voor een consult of gewoon een kopje koffie.

Aanbieding geldig tot 30 november 2019